Finc

Menu

Diensten

Interimmanagement

Finc. brengt interim professionals in contact met gerenommeerde bedrijven voor uitdagende financiële projecten op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Wij beschikken over een (internationaal) netwerk van ervaren interim managers, met een aantoonbaar track record binnen alle branches en sectoren.

Detachering

De financiële professionals die door Finc. worden ingezet zijn allrounders, die hun sporen hebben verdiend binnen de Financiële Administratie, Planning & Control of Accountancy. Vaak vervullen zij opdrachten op tactisch en operationeel niveau waar tijdelijk extra ondersteuning vereist is. Naast de waardevolle bijdragen die onze kandidaten kunnen leveren aan implementatieprojecten, kunnen ze derhalve ook ingezet worden voor het wegwerken van achterstanden.

Werving & Selectie

De juiste kandidaat voor uw openstaande positie vinden is geen kunst, maar een vak. Finc. beschikt over een netwerk van professionals dat bestaat uit actief en latent zoekenden. Naast een uitvoerig intakegesprek zijn de referenties van onze kandidaten gecheckt en is er een uitgebreide job-analyse gemaakt op basis van de componenten bedrijfscultuur, functie-inhoud, gewenste carrièrestap en sector. Dát maakt ons slagvaardig om uw vaste functies snel en professioneel in te vullen, zonder onnodig tijdverlies.