Finc

Menu

Klanten

Geen tijdverlies

In tijden dat budgetten steeds kritischer tegen het licht worden gehouden is het essentieel dat u de juiste afweging maakt op het gebied van de personele bezetting. De medewerkers vormen immers het hart van de organisatie. Finc. kan u hierbij helpen als specialist en betrouwbare business partner. Wij kunnen binnen drie werkdagen financiële professionals bij u introduceren met aanbeveling van gedegen referenten, zowel voor interim als voor vaste posities. Dit betekent geen tijdverlies op het moment dat u de professional het hardst nodig heeft.

Altijd op zoek naar de juiste match

Alle kandidaten die wij bemiddelen kennen we persoonlijk en zijn door ons uitgebreid geïnterviewd. Kandidaten van Finc. zijn een mix van actief werkzoekenden en professionals die reeds aan het werk zijn, maar graag benaderd willen worden voor “die ene functie”. Behalve het doorspreken van het curriculum vitae, besteden we ook ruim aandacht aan de successen & teleurstellingen, meetbare prestaties en de culturele match. Na het interview worden er samen met de kandidaat minimaal 2 referenten uitgekozen, die een gefundeerde beoordeling kunnen geven. Van deze gesprekken krijgt de kandidaat terugkoppeling als onderdeel van het evaluatiegesprek. Pas na een positieve afsluiting van dit evaluatiegesprek wordt de professional opgenomen in het Finc. netwerk ter bemiddeling.

 

Finc. doet dus veel meer dan alleen het nalopen van diploma’s, getuigschriften en identiteitsbewijzen. Wij werken zo, omdat in onze filosofie dit de enige – bewezen – manier is om een juiste match te maken tussen de opdrachtgever en kandidaat.

Finc is een betrouwbare partner

“Finc. heeft op een zeer adequate wijze samen met Hitec het profiel van een te werven financieel medewerker bepaald, een relevante selectie van kandidaten opgeleverd en het wervingsproces begeleid. Finc. is voor Hitec een betrouwbare en betrokken partner.”

Jan Korevaar

Group Controller Hitec Power Protection