Finc

Menu

Kandidaten

Snelle en effectieve selectieprocedure

Finc. doet veel voorwerk en dat is dus meer dan alleen het nalopen van diploma’s, getuigschriften en identiteitsbewijzen. Wij werken zo omdat in onze filosofie dit de enige – bewezen – manier is om een juiste match te maken tussen jou en de opdrachtgever.

 

Een bijkomend voordeel is dat wij snel kunnen schakelen en jou snel kunnen voorstellen voor een functie bij een opdrachtgever, aangezien wij het voorwerk al samen met jou hebben gedaan. De referenties geven je doorgaans ook nog eens een voorsprong op je concurrentie. Dit betekent tevens een snelle(re) selectieprocedure voor de opdrachtgever op het moment dat die een professional het hardst nodig heeft.

Op zoek naar de perfecte match

Kandidaten bij Finc. zijn een mix van actief werkzoekenden en professionals die reeds aan het werk zijn, maar specifiek op zoek zijn naar “die ene functie”. Bij ons bestaat een intake uit een uitgebreid interview waarin we dieper ingaan op je successen & teleurstellingen, (meetbare) prestaties de bedrijfscultuur waarin je het best tot je recht komt. Op deze manier kijken we bij een potentiële functie, naast je competenties ook of de combinatie van profiel & bedrijfscultuur bij je aansluit.

 

Na afloop van het interview kiezen we samen twee tot drie referenten uit. Met deze referenten gaan wij het gesprek aan om jou nog beter te leren kennen. Je krijgt uiteraard een terugkoppeling van die gesprekken.

Aandacht

De kracht van Finc. zit in de persoonlijke aandacht voor zowel de opdrachtgever als de professional”

Gerrie van Steenbeek

interim accountant